Maand van de Rottemerentunnel

De Rottemerentunnel is een bijzonder onderdeel van het project A16 Rotterdam. Er is veel te vertellen. En daarom staat de maand oktober geheel in het teken van de tunnel. Met diverse activiteiten en lezingen geven we jong en oud een kijkje achter de schermen. Benieuwd naar de activiteiten?

Bekijk hier het programma

UPDATE 16 OKTOBER 2020: De Expo A16 Rotterdam sluit vanaf zaterdag 17 oktober tot nader orde haar deuren voor het publiek. Die keuze is gemaakt in verband met de aangescherpte maatregelen om het coronavirus terug te dringen. Houd voor meer informatie de website in de gaten.

Hoe bouw je een tunnel?

In onderstaande video legt projectleider Arie Loef uit hoe de Rottemerentunnel wordt gebouwd. Hij heeft het ook over planning, techniek en de impact op de omgeving.

 

 

 

Aanmelden activiteiten

Voor een aantal activiteiten is aanmelden verplicht. Daarnaast hebben we in verband met de corona-maatregelen per activiteit een beperkt aantal plekken. Vol=vol.

En...vergeet niet je mondkapje mee te nemen tijdens je bezoek aan de Expo A16 Rotterdam. 

 

UPDATE 16 OKTOBER 2020: De Expo A16 Rotterdam sluit vanaf zaterdag 17 oktober tot nader orde haar deuren voor het publiek. Aanmelden voor activiteiten is op dit moment niet mogelijk. Houd voor meer informatie de website in de gaten.

Webinar

Op maandag 26 oktober organiseren we een webinar over de bouw van de Rottemerentunnel. Hieronder kan je je alvast aanmelden.

Kan je er op 26 oktober niet bij zijn? Na het webinar publiceren we de link op deze website zodat je het op een later moment kan terugkijken. 

Aanmelden webinar

 

 

Wandelen Lage Bergse Bos

Download hieronder de  Rottemerentunnel-wandelroute. en wandel op een moment dat voor jou goed uitkomt. Scan onderweg de QR-codes en kom zo meer te weten over de Rottemerentunnel. 

Duur wandelroute: +/- 45 minuten

Download hier de plattegrond 

 
 

 

 

Cookie-instellingen