Webinar Rottemerentunnel

Over de werkzaamheden aan de Rottemerentunnel praten we je graag bij tijdens een webinar. Je hoort dan alles over de bouwmethode en de landschappelijke inpassing van de tunnel, terwijl je thuis achter je computer zit. Het webinar vindt plaats op 26 oktober 2020 van 19.30 uur tot 21.00 uur. Via de button hieronder kan je je aanmelden.

Aanmelden voor het webinar 

Het webinar bekijken 

Over de Rottemerentunnel

De Rottemerentunnel is een uniek onderdeel van het project A16 Rotterdam. In het Lage Bergse Bos ligt de A16 Rotterdam straks in een half verdiepte tunnel van 2,2 kilometer lang. De tunnel wordt fraai en groen ingepast in het landschap en is 100% energieneutraal. Een wereldprimeur! Er is veel te vertellen. Daarom hebben we de maand oktober uitgeroepen tot Maand van de Rottemerentunnel.

Terugkijken webinar Terbregseplein

Over de stand van zaken rond het Terbregseplein en het Terbregseveld vertelden we al eerder tijdens een webinar. Het ging onder andere over de werkzaamheden en planning voor dit deel van het tracé. Terugkijken van de online bijeenkomst kan hieronder. Accepteer de cookies en vul vervolgens je gegevens in. Daarna kan je het webinar terugkijken. 

  

Tijdens de presentatie vanuit een studio spraken medewerkers van bouwcombinatie De Groene Boog  over de bouwwerkzaamheden bij het Terbregseplein en het Terbregseveld. Denk aan de bouw van de fly-over bij Terbregseplein, het viaduct over de President Rooseveltweg en de tunnelmond nabij de Rotte in het Terbregseveld. Ook gaven we een globale planning voor de komende jaren en de te verwachten hinder.

Cookie-instellingen