Buurtbijeenkomsten in teken van werkzaamheden

01-07-2019 1238 keer bekeken 0 reacties

In de afgelopen weken hebben wederom de A16 Rotterdam buurtbijeenkomsten plaatsgevonden. Aan de onderwerpen en de vragen van omwonenden is goed te merken dat bouwcombinatie De Groene Boog volop aan het werk is.

De projectorganisatie A16 Rotterdam organiseert sinds 2017 elk half jaar kleinschalige buurtbijeenkomsten. Verspreid over het trac├ęgebied elf in totaal. Ze zijn speciaal bedoeld voor omwonenden op korte tot zeer korte afstand van de toekomstige A16 Rotterdam. Onder meer rondom de Rottekade, De Oude Bovendijk en Ommoord. Tijdens de bijeenkomsten geven de omgevingsadviseurs van Rijkswaterstaat tekst en uitleg over alle onderwerpen die te maken hebben met de A16 Rotterdam. Sinds vorig jaar in nauwe samenwerking met de collega omgevingsadviseurs van De Groene Boog. Met het toenemen van de werkzaamheden wordt hun rol steeds belangrijker.

Omleidingsroutes

Net als voorgaande edities zijn ook de buurtbijeenkomsten in de afgelopen weken aangenaam verlopen. De meeste bewoners zijn goed op de hoogte van wat speelt en stellen daarom zeer gerichte vragen. Onder meer over omleidingroutes voor autoverkeer, het tijdelijke verleggen van fietspaden, geluid- en andere vormen van hinder en veiligheid. Gezien de aard van de vragen is goed te merken dat bouwcombinatie De Groene Boog op verschillende locaties zeer zichtbaar aan het werk is.

Eind 2019 wordt een nieuwe reeks buurtbijeenkomsten georganiseerd.       

 

 

Cookie-instellingen