Omleiding fietspaden Wildersekade en kruising N471 / Doenkade

03-07-2019 3101 keer bekeken 0 reacties

Vanaf half juli 2019 wordt een deel van het fietspad op de Wildersekade afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de kruising met de Lage Limiet en de Schiebroekseweg. Dit gedeelte van het fietspad wordt definitief afgesloten en komt niet meer terug op deze locatie.

Het fietspad wordt verlegd om plaats te maken voor de tijdelijke rotonde bij de Ankie Verbeek Ohrlaan. De omleiding voor de fietsers wordt met borden aangegeven.

Fietspad N471/Doenkade

Het fietspad aan de oostzijde van de kruising N471/ Doenkade gaat twee werkdagen dicht. Dit fietspad wordt namelijk verlegd om ruimte te maken voor de omlegging van de N209. Gedurende de bouwperiode blijft het fietspad op deze nieuwe locatie liggen. Na realisatie van de werkzaamheden komt het fietspad weer terug op huidige locatie. Om de verlegging te realiseren, is het fietspad afgesloten op donderdag 18 en vrijdag 19 juli 2019. De lichtmasten worden verwijderd en het nieuwe fietspad geasfalteerd. De fietsers worden lokaal omgeleid. De omleiding is met borden aangegeven.

Bekijk alle werkzaamheden op de overzichtspagina Actuele werkzaamheden    

 

Cookie-instellingen