Wij wensen u een heel mooi 2020 toe!

01-01-2020 2720 keer bekeken 0 reacties

Rijkswaterstaat en De Groene Boog wensen u het allerbeste voor 2020. Met veel voorspoed en uiteraard een goede gezondheid. Tijdens de feestdagen is er niet gewerkt aan de A16 Rotterdam. Op maandag 6 januari wordt de draad weer opgepakt. 2020 wordt een belangrijk jaar voor de A16 Rotterdam.

Er wordt gestart met de bouw van de half verdiepte tunnel in het Lage Bergse Bos, inclusief de tunnelmonden in het Terbregseveld en bij de Bergweg Zuid en Grindweg. Daarnaast neemt de intensiteit van de werkzaamheden toe bij de toekomstige aansluitingen op de A13, de Ankie Verbeek-Ohrlaan, de N471 en het Terbregseplein. Om in de komende jaren hinder van bouwverkeer te beperken, wordt langs het hele tracé een aparte bouwweg aangelegd.

Rijkswaterstaat en De Groene Boog willen u zo goed mogelijk informeren over de A16 Rotterdam. Vanaf medio maart doen we dat ook vanuit de gloednieuwe Expo A16 Rotterdam, een prachtig informatiecentrum aan de rand van het Lage Bergse Bos.  Er is straks van alles te zien en te beleven is over de A16 Rotterdam. Voor jong en oud. Binnenkort meer over de opening en openingstijden. U bent van harte welkom! 

Ook in 2020 willen Rijkswaterstaat en De Groene Boog graag contact met u onderhouden. Voor meer informatie over de A16 Rotterdam bezoekt u de website www.a16rotterdam.nl. Heeft u een specifieke vraag, dan kunt u een email sturen naar a16rotterdam@rws.nl. Of bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat via 0800-8002 (gratis).   

0  reacties

Cookie-instellingen