VIDEO | Opening Expo A16 Rotterdam

10-03-2020 987 keer bekeken 0 reacties

De Expo A16 Rotterdam is vanaf vandaag (dinsdag 10 maart) geopend voor bewoners en belangstellenden. Het belevingscentrum geeft een bijzonder kijkje achter de schermen bij de aanleg van de nieuwe rijksweg, die vanaf 2024 het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport verbindt.

Bestuurders en projectmedewerkers onthulden vrijdag 6 maart samen met minister Van Nieuwenhuizen het nieuwe belevingscentrum. Bekijk hieronder de filmimpressie. Omwonenden mochten de dag daarop als eersten een kijkje nemen. Ter ere van de opening waren er rondleidingen, kon men een kijkje nemen op het uitkijkpunt en waren er wandelingen met de boswachter. De Expo A16 Rotterdam is iedere dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Verken en beleef de A16

De Expo A16 Rotterdam is geen traditioneel bezoekerscentrum, maar een echte bezienswaardigheid voor jong en oud. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wie er allemaal meewerken aan de bouw van de snelweg. Voor welke technische uitdagingen staan de bouwers en waar wordt het echt spannend? Bekijk de tentoonstellingsfilm en loop langs de objecten die straks ook langs de nieuwe snelweg te vinden zijn. Het informatiecentrum is te vinden aan de rand van het Lage Bergse Bos: de Eekhoornplaats aan de Rottebandreef (Bergschenhoek).

 

0  reacties

Cookie-instellingen