A16 Rotterdam in #doorbouwers-commercial

23-04-2020 285 keer bekeken 0 reacties

Ook in coronatijd gaat het werk aan de A16 Rotterdam door. Dat is te zien in de commercial van brancheorganisatie Bouwend Nederland die vanaf nu wordt uitgezonden door de STER. In de #doorbouwers-commercial is te zien hoe het werk doorgaat onder deze unieke omstandigheden en hoe belangrijk dat is.

Bekijk de trotse #doorbouwers hier

 

Werk aan de A16 Rotterdam

Binnen de mogelijkheden van de RIVM-richtlijnen kan het werk aan de A16 Rotterdam vooralsnog doorgaan. Veiligheid van onze medewerkers en van de mensen met wie zij in aanraking komen, staat voorop. Van dag tot dag bekijken we de ontwikkelingen. Medewerkers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar en lunchen niet in grote groepen. Kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis. Vergaderingen worden telefonisch gehouden. Medewerkers die klachten hebben als verkoudheid, koorts of keelpijn blijven in elk geval thuis.

Ben je zelf ook een #doorbouwer?

Werk je zelf in de bouw of ken je iemand die er werkt. Deel de komende weken dan zoveel mogelijk foto’s en filmpjes die laten zien hoe jij en je collega's (verantwoord) doorbouwen via jullie eigen kanalen en gebruik daarbij de hashtag #doorbouwers.

0  reacties

Cookie-instellingen