Verbindingsboog vanaf A16 richting Hoek van Holland A20 drie weekenden afgesloten

27-07-2020 751 keer bekeken 0 reacties

Vanaf vrijdag 31 juli 22:00 uur tot 3 augustus 05:00 uur is de verbindingsboog vanaf de A16 richting Hoek van Holland afgesloten. Tijdens de afsluiting werkt bouwcombinatie De Groene Boog aan de realisatie van de fundering voor de nieuwe fly-over bij het Terbregseplein.

Het verkeer vanaf Dordrecht richting Den Haag wordt omgeleid via Ring Zuid (A15 en A4). Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

De verbindingsboog is ook afgesloten in het weekend van:

  • Vrijdag 2 oktober 22:00 uur tot maandag 5 oktober 5.00 uur.
  • De doelgroepenstrook voor vrachtverkeer is afgesloten van 31 juli tot en met 23 augustus.

Werkzaamheden
Bouwcombinatie De Groene Boog voert werkzaamheden uit voor de bouw van een fly-over over het bestaande wegennet van het Terbregseplein. Deze fly-over verbindt de huidige A16 met de nieuwe A16 Rotterdam richting de A13. Tijdens de afsluitingen worden onder andere damwanden en palen aangebracht voor de fundering van de pijlers die de nieuwe fly-over ondersteunen. Deze werkzaamheden worden zeer dicht langs de snelweg en rondom de doelgroepenstrook uitgevoerd.

Advies aan weggebruikers
Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om hun reis voor te bereiden op de pagina Geplande werkzaamheden en om de gele borden met omleidingsroutes te volgen.

Cookie-instellingen