President Rooseveltweg tijdelijk gestremd voor verkeer

03-08-2020 1323 keer bekeken 0 reacties

Tijdens inspectiewerkzaamheden aan de tijdelijke brug over de President Rooseveltweg is gebleken dat één van de brugdekken opnieuw geplaatst moet worden. Daarvoor wordt de President Rooseveltweg komende donderdagavond en -nacht tijdelijk gestremd.

De President Rooseveltweg is tijdelijk gestremd tussen donderdag 6 augustus 20.00 uur en vrijdag 7 augustus 06.00 uur voor alle verkeer met uitzondering van de bussen van RET, hulpdiensten en fietsers. Die kunnen onder begeleiding van verkeersregelaars het werkvak passeren.
 
Omleidingsroute
Omrijden voor het autoverkeer kan via de Tebregseweg, de Hoofdweg en de Prins Alexanderlaan. De omleiding wordt ook aangegeven met borden langs de weg. Hulpdiensten en het openbaar vervoer kunnen wel langs het werk. Het Shell tankstation blijft vanaf de Terbregseweg bereikbaar.

Brug over de President Rooseveltweg
We maken een tijdelijke brug voor bouwverkeer over de President Rooseveltweg. Zo scheiden we het reguliere verkeer van het bouwverkeer. De werkzaamheden kunnen hoorbaar en zichtbaar zijn in de omgeving. De hinder zal naar verwachting minimaal zijn.

0  reacties

Cookie-instellingen