Alle informatie bereikbaarheid stad op Rotterdam Onderweg

23-08-2017 1419 keer bekeken 0 reacties

Rotterdam Onderweg is hét online bereikbaarheidsplatform van de gemeente Rotterdam. Hier vinden reizigers van, naar en in Rotterdam alle informatie over de bereikbaarheid van de stad. Sinds 21 augustus is het zelfs mogelijk om de actuele verkeerssituatie te bekijken via 24 verkeerscamera’s.

Bereikbaarheidsplatform

Op Rotterdamonderweg.nl informeert de gemeente reizigers over de belangrijkste evenementen, werkzaamheden én omleidingen in de stad. Doel is om de reiziger te laten zien hoe hij het best op zijn bestemming kan komen. Dat kan via een alternatieve route zijn, of met een alternatief vervoermiddel zoals de fiets, de metro of de waterbus.

 

Actuele verkeersinformatie

Rotterdam Onderweg geeft ook inzicht in de actuele verkeerssituatie. Met behulp van een routekaart en verkeerscamera’s kan iedereen vlak voor vertrek zien hoe druk het op de wegen in Rotterdam is. Wie voor vertrek zijn route checkt via Rotterdamonderweg.nl/verkeerscameras of de routeplanner, kan snel zien hoe hij het best kan rijden. Of, dat het misschien slimmer is om wat later de weg op te gaan.

 

Meer informatie

Reist u in of rond Rotterdam? Kijk voor vertrek dan altijd even op www.rotterdamonderweg.nl. Zo komt u onderweg niet voor verrassingen te staan. Of stel uw vragen direct aan Rotterdam Onderweg via Facebook.com/Rdamonderweg of op Twitter via @Rdamonderweg.

Cookie-instellingen