Inhijsen bouwbrug Grindweg/Bergweg Zuid

10-12-2020
8240 keer bekeken 0 reacties

In de avond/nacht van woensdag 9 op donderdag 10 december hesen we de tijdelijke bouwbrug over de Grindweg/Bergweg Zuid in.

Buurtbewoners waren uitgenodigd om onder het genot van een drankje en een oliebol de werkzaamheden te bekijken.

Reuze interessant

Een van de aanwezigen kon het initiatief erg waarderen: 'Leuk dat jullie dit organiseren. We zijn wel benieuwd wat er nog op ons afkomt. Ik denk dat we meer hinder ondervinden van de bouw zelf dan van de snelweg. En het wordt hier in het bos straks ook heel mooi begrijp ik.'

Voor een andere omwonende was het niet de eerste keer dat ze kwam kijken naar de werkzaamheden. 'We vinden het reuze interessant om de bouw te volgen. Ik pas elke dinsdag op m'n kleinzoon en die wil altijd gaan kijken. Ik kom er niet onderuit.'

Bouwbrug in februari in gebruik

De bouwbrug wordt in februari volgend jaar in gebruik genomen. Vanaf 18 december tot en met februari 2021 is er daarom sprake van een gelijkvloerse kruising voor verkeer op de Grindweg/Bergweg Zuid en het bouwverkeer. Verkeersregelaars worden ingezet voor een veilige oversteek.

Langs het hele tracé van de 11 kilometer lange snelweg, leggen we een tijdelijke bouwweg aan. Het bouwverkeer wordt gescheiden van het reguliere verkeer. Dat is veiliger en zorgt voor minder overlast.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen