Bijeenkomsten Lage Bergse Bos

09-01-2019 5373 keer bekeken

In de komende jaren verandert het Lage Bergse Bos ingrijpend. Er wordt gebouwd en grote delen worden opnieuw ingericht met groen, water en nieuwe voorzieningen.

Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, het Recreatieschap Rottemeren en aannemerscombinatie De Groene Boog praten u tijdens twee bijeenkomsten graag bij over alle ontwikkelingen die op stapel staan.  

Wij nodigen u uit om op zaterdag 19 januari of zondag 27 januari langs te komen in de informatiestand in het Lage Bergse Bos, tegenover Familierestaurant Bergsche Plas. Tussen 11.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom. Koffie, thee en warme chocomel staan voor u klaar.   

Wandel mee!   

Op 19 en 27 januari kunt u ook deelnemen aan een wandeling door het Lage Bergse Bos. Tijdens het wandelen wordt door deskundigen verteld waar wat precies gaat gebeuren. Lijkt het u interessant en leuk om mee te lopen met een van de wandelingen? Meldt u dan aan. Doe dat zo snel mogelijk, want vol = vol. 

Meer informatie

Er is een heleboel te vertellen over de ontwikkelingen in het Lage Bergse Bos in de komende weken, maanden en jaren. Daarom hopen wij van harte u te ontmoeten op 19 of 27 januari. Bent u verhinderd, maar wel ge├»nteresseerd? Bekijk dan de projectpagina. Een vraag stellen kan ook: via a16rotterdam@rws.nlof telefonisch via de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis). Met Staatsbosbeheer en het Recreatieschap Rottemeren kunt u contact opnemen via e-mail: recreatieschap@staatsbosbeheer.nl

 

 

Cookie-instellingen