Informatiebijeenkomsten A16 Rotterdam

01-02-2019 3056 keer bekeken

Na een aantal jaren van voorbereiding is het zover: vanaf 1 februari 2019 start bouwcombinatie De Groene Boog met de aanleg van rijksweg A16 Rotterdam.

De aanleg van de A16 Rotterdam betekent een periode van soms intensieve bouwactiviteiten bij u in de buurt. Daarnaast kan het zijn dat uw woon- of werkomgeving sterk verandert, denk aan het Lage Bergse Bos en de omgeving van het Schiebroekse Park. Om u persoonlijk bij te praten over de A16 Rotterdam en alle werkzaamheden die we gaan uitvoeren, nodigt Rijkswaterstaat u van harte uit voor een van de volgende informatiebijeenkomsten.  

  • Maandag 11 februari 2019 voor inwoners/belangstellenden uit Ommoord, Terbregge en Prins Alexander. Locatie: Open Hof Ommoord, Hesseplaats 441, Rotterdam.
  • Donderdag 14 februari voor inwoners/belangstellenden uit Lansingerland. Locatie: Gemeentehuis Lansingerland, Tobias Asserlaan 1, Bergschenhoek.
  • Maandag 18 februari voor inwoners/belangstellenden uit Hillegersberg. Locatie: Hockeyclub Rotterdam, Hazelaarweg 2 Rotterdam.
  • Donderdag 21 februari voor inwoners/belangstellenden uit Schiebroek en Overschie. Locatie: Hockeyclub Rotterdam, Hazelaarweg 2 Rotterdam

De informatiebijeenkomsten hebben het karakter van een inloopbijeenkomst. U bent tussen 16.00 uur en 21.00 uurop elk gewenst moment van harte welkom. Tijdens de bijeenkomsten wordt u ge├»nformeerd door medewerkers van Rijkswaterstaat, bouwcombinatie De Groene Boog, Recreatieschap Rottemeren en andere betrokken partijen. Er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen.     

Meer informatie

Wij hopen van harte u te ontmoeten op een van de bijeenkomsten in februari. Bent u verhinderd, maar wel ge├»nteresseerd? Bezoek dan de projectwebsite www.a16rotterdam.nl. Een vraag stellen kan ook: via emaila16rotterdam@rws.nlof telefonisch via de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis). 

Cookie-instellingen