Branddreef in Bergschenhoek tijdelijk afgesloten

07-04-2020 402 keer bekeken

Vanaf maandag 6 april is de tijdelijke Branddreef in Bergschenhoek vier weken afgesloten. We brengen damwanden aan die haaks op de Rottekade staan. Om dat werk goed uit te voeren is de tijdelijke Branddreef dicht voor verkeer van maandag 6 april 7.00 uur tot en met vrijdag 1 mei.

Wat gaan we doen?

Enige tijd geleden zijn we gestart met het plaatsen van damwanden aan de Rottekade. Parallel aan de Rotte is al een groot gedeelte van de damwanden de grond in geduwd. Om verder te kunnen werken is het nodig om ook een damwandscherm te plaatsen dat haak op het bestaande deel staat. Zo zorgen we voor een stabiele dijk en voorkomen we schade aan naastgelegen woningen. Het effect van ons werk op de naastgelegen woningen houden we continu in de gaten. 

Terbregse Rechter Rottekade bereikbaar

De adressen Rottekade 263 t/m 249 en alle adressen van de Terbregse Rechter Rottekade zijn bereikbaar via de Molenlaan - Terbregse Rechter Rottekade. Het paaltje ter hoogte van de kruising Molenlaan/Terbregse Rechter Rottekade verwijderen we tijdelijk.

De afsluiting van de tijdelijke Branddreef is afgestemd met Gemeente Lansingerland en Rotterdam. Ook de nood- en hulpdiensten zijn op de hoogte van de omleidingsroute. De parkeerplaatsen aan de tijdelijke Branddreef vervallen in deze periode.

De directe omgeving is per brief geïnformeerd over de werkzaamheden.

Cookie-instellingen