Nachtafsluitingen President Rooseveltweg

01-05-2020 472 keer bekeken

De President Rooseveltweg moet een aantal avonden en nachten worden afgesloten vanwege werkzaamheden voor de A16 Rotterdam. Over de President Rooseveltweg maken we een tijdelijke brug voor het bouwverkeer.

Afsluiting en omleiding

Voor de aanleg van de brug wordt de President Rooseveltweg afgesloten ter hoogte van het Shell tankstation. De afsluiting duurt van 20.00 uur tot 06.00 uur en geldt op de volgende data:

  • Maandag 11 t/m donderdag 14 mei (15 mei als reservenacht)
  • Maandag 18 en dinsdag 19 mei (20 mei als reservenacht)
  • Dinsdag 2 en woensdag 3 juni (4 juni als reservenacht)

Omrijden kan via de Tebregseweg, de Hoofdweg en de Prins Alexanderlaan. De omleiding wordt ook aangegeven met borden langs de weg. Hulpdiensten en het
openbaar vervoer kunnen wel langs het werk. Het Shell tankstation blijft vanaf de Terbregseweg bereikbaar.

Brug over de President Rooseveltweg

We maken een tijdelijke brug voor bouwverkeer over de President Rooseveltweg. Zo scheiden we het reguliere verkeer van het bouwverkeer. De werkzaamheden in de nacht bestaan uit het verwijderen van de middenberm, het asfalteren van een gedeelte van de weg en het aanbrengen van funderingspalen voor het middensteunpunt van de brug. Als laatste wordt de prefab stalen constructie geplaatst en hijsen we de brugdekken in.

De werkzaamheden kunnen hoorbaar en zichtbaar zijn in de omgeving. De hinder zal naar verwachting minimaal zijn. Voor het aanbrengen van de funderingspalen passen we een geluidsarme en trillingsvrije methode toe.

 

Cookie-instellingen