[nieuws] 2-5 oktober A16 naar A20 richting Hoek van Holland dicht

30-09-2020 949 keer bekeken

In het weekend van 2 tot en met 5 oktober is de verbindingsboog vanaf de A16 richting Hoek van Holland dicht. Ook de hoofdrijbaan van de Van Brienenoordbrug in de A16 richting Den Haag is afgesloten.

Voor de aanleg van de A16 Rotterdam is vanaf vrijdag 2 oktober 21.00 uur tot en met maandagochtend 5 oktober 05.00 uur de verbindingsboog van de A16 met de A20 richting Hoek van Holland afgesloten. De naastgelegen doelgroepenstrook voor vrachtverkeer is ook dicht.

Omleiding

Verkeer vanaf Dordrecht richting Den Haag wordt omgeleid via Ring Zuid (A15 en A4). Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. 

Werkzaamheden Van Brienenoordbrug

Hetzelfde weekend wordt er ook gewerkt aan de aan de hoofdrijbaan van de Van Brienenoordbrug (A16) in de richting van Den Haag. Verkeer over de brug wordt over de parallelbaan geleid, verkeer richting Den Haag wordt omgeleid via Ring Zuid (A15 en A4). Hulpdiensten en openbaar vervoer kunnen over de brug. 

De werkzaamheden aan de Van Brienenoordbrug bestaan uit het vervangen van balken.

Advies aan weggebruikers

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om hun reis voor te bereiden op de pagina Geplande werkzaamheden en om de gele borden met omleidingsroutes te volgen.

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen