[nieuws] Werkzaamheden Grindweg/Bergweg Zuid

25-11-2020 7736 keer bekeken

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november brengen we de Grindweg ter hoogte van het tunneltracé weer in zijn oorspronkelijke situatie terug. Vanaf 28 november 6.00 uur rijdt verkeer weer rechtdoor. De bypass is dan niet meer in gebruik.

Tijdens het werk is de Grindweg/Bergweg Zuid gestremd voor doorgaand verkeer. De weken erna wordt de bypass stap voor stap ontmanteld.

Nieuwe situatie

Tussen 28 november en 18 december wordt gewerkt aan de ‘nieuwe Bosweg’. (Zie ook de kaart hierboven). In deze periode blijft de huidige bypass in tact naar o.a. de Manege en het Marterpad. Op 18 december om 16.00 uur wordt de ‘nieuwe Bosweg’ opengesteld.

Deze situatie blijft van kracht tot december 2021

Inhijsen bouwbrug

In de avond/nacht van 9 op 10 december hijsen we de bouwbrug over de Grindweg/Bergweg-Zuid in. Daarvoor is de doorgang ter hoogte van het tracé gestremd tussen 21.00 uur en 6.00 uur voor alle verkeer. Het is de verwachting dat bij het inhijsen van de bouwbrug enige geluidshinder kan voorkomen voor de bewoners dichtbij de locatie van de bouwbrug.  De bouwbrug wordt in februari volgend jaar in gebruik genomen. Vanaf 18 december tot en met februari 2021 is er daarom sprake van een gelijkvloerse kruising voor verkeer op de Grindweg/Bergweg Zuid en het bouwverkeer. Verkeersregelaars worden ingezet voor een veilige oversteek.

 

Cookie-instellingen