[nieuws] Online buurtbijeenkomsten deelgebied 1

12-05-2021 606 keer bekeken

Graag vertellen we omwonenden van deelgebied 1 (het gebied tussen de A13 en Bergweg-Zuid) over de stand van zaken van de werkzaamheden aan de A16 Rotterdam. Dat doen we tijdens twee online bijeenkomsten: op dinsdag 25 mei en op dinsdag 1 juni van 19.30 tot 21.00 uur.

Tijdens de bijeenkomsten kijken we naar de ontwikkelingen en werkzaamheden binnen het hele project en deelgebied 1. Hoe ziet de planning eruit, welke bouwmethoden passen we toe en hoe proberen we de hinder te beperken. Op dinsdag 25 mei gaan we specifieker in op het gebied ten westen van de N471 en op dinsdag 1 juni staan we stil bij de werkzaamheden ten oosten van N471 tot Bergweg-Zuid.

Vragen stellen

De bijeenkomst organiseren we via Microsoft Teams. U kunt vragen stellen, zorgen uiten en suggesties doen voor de realisatiefase van de A16 Rotterdam en de manier waarop u graag betrokken wordt. Wilt u een specifiek onderwerp tijdens de bijeenkomst bespreken? Dan kunt u dat van tevoren laten weten door een mailtje te sturen naar tom.leest@rws.nl.  

Aanmelden

Als u graag deelneemt aan de bijeenkomst, kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier. Buren zijn ook welkom.

Naar het aanmeldformulier

Cookie-instellingen