[nieuws] Materialen voor Plaswijckpark

26-05-2021 2390 keer bekeken

Het zal je niet ontgaan zijn, er was brand in Plaswijckpark. Een verschrikkelijke situatie in een tijd waar dit soort gebeurtenissen enorme gevolgen hebben. Het is dan ook hartverwarmend om te zien dat er veel mensen zijn die willen helpen.

In no-time startten er crowdfundingacties en staken vele mensen het park een hart onder de riem. De Groene Boog, die in opdracht van Rijkswaterstaat de A16 Rotterdam aanlegt, draagt bij aan de tijdelijke invulling van de plek waar het theater in het park heeft gestaan. Daar is nu een speelplaats met interactieve spellen gebouwd.

200 U-profielen

De Groene Boog draagt graag een steentje bij aan het herstel van dit iconische park. Naast ruim 11.000 straatstenen zorgt de bouwcombinatie voor de U-profielen die de tribune van het speelplein vormen. Ruim tweehonderd stuks in totaal, met nog eens 450 opsluitbanden. Ook leveren we tweehonderd kuub zand (16 vrachtwagens vol) voor de bestrating en het speelterrein.

Herinneringen maken

We vinden het belangrijk dat kinderen in hun eigen omgeving kunnen spelen en herinneringen maken. Plaswijckpark, in de directe omgeving van de A16 Rotterdam, speelt daar een belangrijke rol in. Daarom dragen we graag bij aan het (tijdelijke) herstel van het park. Zó kunnen in Plaswijckpark ook kinderen van nu nieuwe herinneringen blijven maken!

Cookie-instellingen