[artikel] Wedstrijd: bedenk jij een naam voor onze tijdelijke brug?

01-06-2021 4565 keer bekeken

We leggen op verschillende locaties tijdelijke bruggen aan. Eén van die locaties is de N209, ter hoogte van de Oude Bovendijk. Zo’n tijdelijke brug zorgt ervoor dat verkeer van A naar B kan rijden, terwijl we tegelijkertijd de nieuwe weg aanleggen. Bedenk jij de naam van deze tijdelijke brug?

Wedstrijd

Kleur mee & win! Bedenk jij de naam van de tijdelijke brug ter hoogte van de N209/Oude Bovendijk? Download de kleurplaat, print ‘m uit en kleur hem zo mooi mogelijk in. Op de kleurplaat vind je ook het naambord voor de tijdelijke brug. Bedenk een naam en ontwerp het bord, en wie weet pronkt jouw ontwerp straks op de brug langs de N209!

Zelf onthullen

Bedenk jij de winnende naam of stuur jij de mooiste kleurplaat in? Dan mag je het bord zelf onthullen. Als winnaar krijg je daarnaast een rondleiding voor de hele klas in de Expo A16 Rotterdam, ons interactieve belevingscentrum. Daar leer en beleef je alles over de aanleg van de A16 Rotterdam.

download de kleurplaat

Insturen tot 25 juni 2021

Insturen van jouw kleurplaat en naambord kan tot vrijdag 25 juni 2021. Een vakkundige jury kiest daarna de winnaar uit alle inzendingen. Stuur je ontwerp/kleurplaat digitaal op naar expoa16rotterdam@groeneboog.nl en wie weet pronkt jouw bord straks op de tijdelijke brug!

Cookie-instellingen