[nieuws] Maandelijkse fietstocht langs de bouwplaats

21-06-2021 1424 keer bekeken

Nu de deuren van de Expo A16 Rotterdam weer geopend zijn, ontvangen we je ook graag in weekend! Eén keer per maand organiseren we een fietstocht langs de bouwplaats. Meld je aan via het inschrijfformulier.

Iedere laatste zaterdag van de maand tussen 10.00-12.00 uur neemt één van de voorlichters je mee langs de bouwplaats van de A16 Rotterdam. Hij vertelt je alle details over onder andere de Rottemerentunnel, de veranderingen bij het Terbregseplein en de aansluiting van de A16 Rotterdam op de A13.

Aanmelden

Wie mee wil op één van de maandelijkse fietstochten is van harte welkom. Schrijf je in via de agenda op de pagina van de Expo A16 Rotterdam

 

Als je wilt, kun je een fiets lenen via de Expo A16 Rotterdam. Er is per fietstocht ruimte voor 15 deelnemers. Vol=Vol.
Wil je na afloop een bezoek brengen aan de Expo? Je bent van harte welkom. 

Startpunt: Expo A16 Rotterdam
Datum: zaterdag 26 juni 2021
Tijdstip: 10.00-12.00 uur
Kosten: geen

Kijk- en doepad

Ga je liever zelf op pad? Dat kan ook. We hebben verschillende fiets- en wandelroutes langs het project. Eén van die routes is het kijk- en doepad: een route van 15 kilometer lang, met verschillende uitkijkpunten en informatieborden onderweg. Bij de Expo A16 Rotterdam kun je een plattegrond ophalen, onderweg kom je vanzelf de borden tegen die je de weg wijzen. Heb je geen zin om het hele stuk te fietsen? We hebben vier fietsroutes voor je uitgezet. Wandel je liever? Dan hebben we ook een aantal kortere routes voor je uitgezet.
 

Cookie-instellingen