[nieuws] Nieuwe uitkijkpunten kijk- en doepad geopend

29-07-2021 5520 keer bekeken

Wandelen of fietsen is sinds vorig jaar een favoriete vrijetijdsbesteding geworden. Ook de A16 Rotterdam is per fiets of te voet te volgen. Deze week breidden we het kijk- en doepad uit met maar liefst vier nieuwe uitkijkpunten!

Samen met de eerste uitkijktoren aan de Wilderskade kun je de aanleg van de nieuwe weg zien vanaf het Terbregseplein (uitkijkpunt 1 op de kaart), de passage met de RandstadRail (uitkijkpunt 4) en vanuit de polder in Schieveen (uitkijkpunt 5) en het vliegveld (uitkijkpunt 6). Bovenop de uitkijkpunten heb je een breed uitzicht over de werkzaamheden en delen we diverse feiten en cijfers over het project en de locatie met je. De uitkijkpunten zijn vrij toegankelijk, wel vragen we je om rekening te houden met de geldende coronamaatregelen. Later volgt nog één extra uitkijkpunt.

Kijk- en doepad

Het Kijk- en doepad is een bestaande route langs het project die je al lopend of fietsend kunt ontdekken. Vertrek bijvoorbeeld van de Expo A16 Rotterdam richting de verschillende uitkijkpunten. Haal een Z-card met de route bij de Expo, volg de borden ‘kijk- en doepad’ langs de route of download de route voor vertrek. Bij elk uitkijkpunt staat een paneel met daarop meer informatie over het project en de omgeving. Via een QR-code kun je alvast een kijkje nemen in de toekomst door middel van 360 gradenfoto’s van de toekomstige situatie.

 

 

Cookie-instellingen