[nieuws] De bouw van dichtbij vastleggen? Meld je aan voor de workshop fotografie!

05-10-2021 2645 keer bekeken

Bouwprojecten zijn fotogenieke plekken. Ben jij gefascineerd door de bouw van de A16 Rotterdam (of de bouw in het algemeen) en is fotograferen jouw hobby? Meld je dan aan voor onze workshop avondfotografie!

De workshop

Huisfotograaf Sjaak Boot leert je tijdens een korte presentatie alles over het fotograferen op de bouwplaats in de avond. Daarna ga je de bouwplaats op, waar je de werkzaamheden in het hart van het Terbregseplein kunt vastleggen. Tijdens het bezoek op de bouwplaats krijg je nog meer tips van de fotograaf. Na afloop van het bouwplaatsbezoek krijg je feedback op je foto’s.

Foto op bouwhekdoek

Lever jouw beste foto bij ons in (uiterlijk 15 oktober) en wie weet prijkt jouw foto binnenkort op één van de bouwhekdoeken langs het bouwterrein!

Praktische informatie

Datum:             Maandag 11 oktober

Tijd:                 19.30-22.00 uur

Locatie:            Startpunt is Expo A16 Rotterdam

Kosten:            Geen

Voor wie?:        Hobbyfotografen die meer willen leren over het gebruik van hun digitale (spiegel)reflexcamera. Ervaring is niet nodig, een camera (en enige kennis hoe deze werkt) is wel handig.

Aanmelden

Update: door grote belangstelling is de workshop avondfotografie al vol. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 

Aanmelden voor de workshop is noodzakelijk. Dat kan door een mail te sturen naar expoa16rotterdam@groeneboog.nl.  Wees er snel bij, want vol=vol.

 

Cookie-instellingen