[nieuws] Coronatoegangsbewijs ook verplicht bij bezoek Expo A16 Rotterdam

04-11-2021 1392 keer bekeken

Kom je komende zaterdag 6 november langs bij de Expo A16 Rotterdam? Vanaf aanstaande zaterdag is het verplicht om bij binnenkomst je coronatoegangsbewijs (qr-code) te laten zien.

Tijdens de landelijke persconferentie op dinsdag 2 november zijn nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Ook bij de Expo A16 Rotterdam houden wij ons vanzelfsprekend aan de geldende richtlijnen van het RIVM. Je bent nog steeds van harte welkom, wel zijn we verplicht om vooraf je coronatoegangsbewijs (qr-code) te controleren. Het informatiecentrum is zo ingericht dat je ons onder veilige omstandigheden kunt bezoeken.

Interactief bezoekerscentrum

De Expo A16 Rotterdam is geen traditioneel bezoekerscentrum. Je kunt je op een interactieve en beeldende manier laten informeren over de aanleg van de A16 Rotterdam. Centraal in het centrum bevindt zich de interactieve plattegrond waar je met behulp van een 'navikart' (informatief wagentje) meer informatie krijgt over het project. Wie werken er allemaal mee aan de bouw van de snelweg en wat zijn de technische uitdagingen? Daarnaast duik je met de tentoonstellingsfilm de geschiedenis van de noordoostrand van Rotterdam in en zie je objecten die straks langs de nieuwe snelweg te vinden zijn.

       

Rondleiding op de fiets

Naast een bezoek aan de Expo A16 Rotterdam kun je je ook aanmelden voor een rondleiding op de fiets. Houd daarvoor de activiteitenkalender in de gaten. Samen met een voorlichter fiets je dan via het kijk- en doepad langs de verschillende uitkijkpunten. Je kunt het kijk- en doepad ook zelf fietsen. Vraag naar de handige routekaart bij de Expo A16 Rotterdam. 

       

Cookie-instellingen