[nieuws] 10.000e bezoeker in de Expo A16 Rotterdam

18-11-2021 1238 keer bekeken

Afgelopen weekend ontvingen we de 10.000e bezoeker in de Expo A16 Rotterdam. Sinds de heropening weten vele omwonenden en geïnteresseerden ons interactieve informatiecentrum te vinden. Herman en Monique ontvingen als bezoeker 10.000 en 10.001 een rondleiding door de Expo en een mooie bos bloemen.

Zien we jou binnenkort? Reserveren is niet nodig, wel zijn we verplicht je coronatoegangsbewijs te controleren.

Interactief bezoekerscentrum

De Expo A16 Rotterdam is geen traditioneel bezoekerscentrum. Je kunt je op een interactieve en beeldende manier laten informeren over de aanleg van de A16 Rotterdam. Centraal in het centrum bevindt zich de interactieve plattegrond waar je met behulp van een 'navikart' (informatief wagentje) meer informatie krijgt over het project. Wie werken er allemaal mee aan de bouw van de snelweg en wat zijn de technische uitdagingen? Daarnaast duik je met de tentoonstellingsfilm de geschiedenis van de noordoostrand van Rotterdam in en zie je objecten die straks langs de nieuwe snelweg te vinden zijn.

Rondleiding op de fiets

Naast een bezoek aan de Expo A16 Rotterdam kun je je ook aanmelden voor een rondleiding op de fiets, deze organiseren we elke laatste zaterdag van de maand, aanmelden kan via de activiteitenkalender. Samen met een voorlichter fiets je dan via het kijk- en doepad langs de verschillende uitkijkpunten. Je kunt het kijk- en doepad ook zelf fietsen. Vraag naar de handige routekaart bij de Expo A16 Rotterdam. 

Cookie-instellingen