[nieuws] Expo A16 Rotterdam weer open voor publiek

26-01-2022 534 keer bekeken

Vanaf woensdag 26 januari is de Expo A16 Rotterdam weer geopend voor publiek. Wil je langskomen? Je bent van harte welkom! Vooraf reserveren en een controle op je coronatoegangsbewijs is noodzakelijk, het dragen van een mondkapje is verplicht.

Om genoeg ruimte tussen bezoekers onderling en tussen bezoekers en medewerkers te garanderen, ontvangen we maximaal 17 bezoekers tegelijk. Je mag de Expo A16 Rotterdam met een reservering een uur bezoeken. Daarna maken we de boel grondig schoon en kunnen nieuwe bezoekers naar binnen. Lees hier meer over in onze ‘huisregels’.

Interactief bezoekerscentrum

De Expo A16 Rotterdam is geen traditioneel bezoekerscentrum. Je kunt je op een interactieve en beeldende manier laten informeren over de aanleg van de A16 Rotterdam. Centraal in het centrum bevindt zich de interactieve plattegrond waar je met behulp van een 'navikart' (informatief wagentje) meer informatie krijgt over het project. Wie werken er allemaal mee aan de bouw van de snelweg en wat zijn de technische uitdagingen? Daarnaast duik je met de tentoonstellingsfilm de geschiedenis van de noordoostrand van Rotterdam in en zie je objecten die straks langs de nieuwe snelweg te vinden zijn.

Reserveren

Meer informatie over de Expo A16 Rotterdam, de nieuwe richtlijnen en de mogelijkheid om te reserveren vind je op deze pagina.

    

Cookie-instellingen