[artikel] Ontdek de A16 Rotterdam met geocaching

01-02-2022 6556 keer bekeken

Je kunt nu zelf op ontdekkingsreis langs de A16 Rotterdam! Langs het bouwterrein hebben wij enkele schatten, ofwel geocaches, verstopt. Ga met behulp van de coördinaten op zoek naar deze caches. Vind je er één? Log je vondst en laat je verrassen door de inhoud!

Geocachen

Geocaching is een schatzoektocht waar digitaal en de “echte” wereld elkaar ontmoeten. Door middel van GPS-coördinaten kun je verstopte cache vinden. Doe jij mee? Maak dan een account aan op de geocaching-website

Kijk- en doepad

Maak tijdens je zoektocht gebruik van het kijk- en doepad. Op deze route leer je alles over de A16 Rotterdam. Op zes plekken langs het pad staan uitkijkpunten met panelen met daarop meer informatie over het project en de omgeving. Via een QR-code kan je alvast een kijkje nemen in de toekomst door middel van 360 gradenfoto’s van de toekomstige situatie. 

Deel je selfie

We zijn erg benieuwd wie onze geochaches zoeken én vinden! Deel jouw selfie met geocache met ons via Twitter, Facebook of Instagram, met de hashtags #geocachea16 en #a16rotterdam.

Veel plezier!

Cookie-instellingen