[nieuws] Bezoek de Expo A16 Rotterdam zonder reservering

21-02-2022 2620 keer bekeken

Sinds afgelopen weekend is het niet meer nodig om je bezoek aan de Expo A16 Rotterdam vooraf te reserveren. Ook het dragen van een mondkapje is niet meer noodzakelijk. Wel controleren we je coronatoegangsbewijs.

Interactief bezoekerscentrum

De Expo A16 Rotterdam is geen traditioneel bezoekerscentrum. Je kunt je op een interactieve en beeldende manier laten informeren over de aanleg van de A16 Rotterdam. Centraal in het centrum bevindt zich de interactieve plattegrond waar je met behulp van een 'navikart' (informatief wagentje) meer informatie krijgt over het project. Wie werken er allemaal mee aan de bouw van de snelweg en wat zijn de technische uitdagingen? Daarnaast duik je met de tentoonstellingsfilm de geschiedenis van de noordoostrand van Rotterdam in en zie je objecten die straks langs de nieuwe snelweg te vinden zijn.

Groepsreservering

Wil je met een groep leerlingen, collega’s en geinteresseerden de Expo bezoeken? Jullie zijn van harte welkom op dinsdag en donderdag. Voor groepen is reserveren wel noodzakelijk.

Rondleiding op de fiets

Naast een bezoek aan de Expo A16 Rotterdam kun je je ook aanmelden voor een rondleiding op de fiets. Houd daarvoor de activiteitenkalender in de gaten. Samen met een voorlichter fiets je dan via het kijk- en doepad langs de verschillende uitkijkpunten. Je kunt het kijk- en doepad ook zelf fietsen. Vraag naar de handige routekaart bij de Expo A16 Rotterdam. 

 

Cookie-instellingen