[nieuws] De A16 Rotterdam van dichtbij vastleggen? Meld je aan voor workshop fotografie!

25-02-2022 4048 keer bekeken

Bouwprojecten zijn fotogenieke plekken. Ben jij gefascineerd door de bouw van de A16 Rotterdam (of de bouw in het algemeen), is fotograferen jouw hobby én vind je het niet erg om vroeg uit je bed te komen? Meld je dan aan voor onze workshop ‘vroege-ochtendfotografie’!

De workshop

Huisfotograaf Sjaak Boot leert je tijdens een korte presentatie alles over het fotograferen op de bouwplaats in de vroege ochtend. Daarna ga je de bouwplaats bij de A13 op, waar de laatste hand wordt gelegd aan een nieuw stuk A13 onder het spiksplinternieuwe viaduct van de A16 Rotterdam. Denk aan vers gedraaid asfalt, hagelwitte belijning, prachtige zichtlijnen en bijzondere architectonische details.

Een bijzondere plek waar je vanaf 7 maart niet meer kunt komen, want dan is dit nieuwe stuk snelweg in gebruik. Tijdens het bezoek op de bouwplaats krijg je nog meer tips van de fotograaf. Na afloop van het bouwplaatsbezoek krijg je feedback op je foto’s.

Foto op bouwhekdoek

Lever jouw beste foto bij ons in (uiterlijk 15 maart) en wie weet prijkt jouw foto binnenkort op één van de bouwhekdoeken langs het bouwterrein!

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 3 maart
  • Tijd: 06.30 - 08.00 uur
  • Locatie: startpunt is de bouwkeet Vliegveldweg (bij Rotterdam The Hague Airport)
  • Kosten: geen
  • Voor wie: hobbyfotografen die meer willen leren over het gebruik van hun digitale (spiegel)reflexcamera. Ervaring is niet nodig, een camera (en enige kennis hoe deze werkt) is wel handig.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop is helaas niet meer mogelijk. De workshop is helemaal vol. 

 

Cookie-instellingen