[nieuws] Reminder: Landscheiding afgesloten vanaf 20 september

19-09-2022 2186 keer bekeken

Van dinsdag 20 september tot in elk geval woensdag 5 oktober is de Landscheiding afgesloten voor autoverkeer in verband met het uittrillen van damwanden bij het RandstadRail-viaduct.

We combineren deze afsluiting meteen met het asfalteerwerk op de N471, op het deel tussen de Fairoaksbaan en de rotonde met de Landscheiding. Dat staat gepland voor het lange weekend van 29 september tot en met 3 oktober*. Door beide werkzaamheden met elkaar te combineren beperken we de hinder voor het wegverkeer. > Vanwege de slechte weersomstandigheden de komende dagen zijn deze werkzaamheden uitgesteld naar donderdag 6 oktober tot maandag 10 oktober. Dit betekent dat de Landscheiding ook langer is afgesloten voor autoverkeer. 

Update 7 oktober: de planning voor het verwijderen van de damwanden bij het RandstadRail-spoor is gewijzigd. Bekijk de nieuwe planning op deze pagina

Over deze afsluiting plaatsen we vorige maand ook al een bericht. 

* Mocht het asfalteerwerk vanwege weeromstandigheden moeten worden uitgesteld, dan duurt de afsluiting van de Landscheiding (en ook de N471 tot aan de Fairoaksbaan) tot 10 oktober. Het reserveweekend voor de N471 is namelijk van 6 t/m 10 oktober.

Cookie-instellingen