[nieuws] Wegwerkzaamheden Ankie Verbeek-Ohrlaan/Hazelaarweg 14 t/m 21 november

08-11-2022 5205 keer bekeken

In november leggen we een rotonde aan op de plek waar nu de T-splitsing Ankie Verbeek-Ohrlaan / Hazelaarweg ligt. De rotonde maakt onderdeel uit van de definitieve inrichting van de omgeving van de A16 Rotterdam.

Voor de aanleg van de rotonde moeten we de Hazelaarweg, een deel van de Ankie Verbeek-Ohrlaan en een deel van het fietspad langs de Ankie Verbeek-Ohrlaan afsluiten. 

  • Om de rotonde aan te kunnen leggen is de Ankie Verbeek-Orhlaan (op het deel Jasonweg-Hazelaarweg) en de Hazelaarweg van donderdag 17 november 20.00 uur tot en met maandag 21 november 06.00 uur afgesloten voor alle verkeer*
  • In de dagen voorafgaand wordt er ook gewerkt aan het fietspad, waardoor het fietspad langs de Ankie Verbeek-Orhlaan (op het deel Jasonweg-Hazelaarweg) in de gehele periode van maandag 14 november 07.00 uur tot en met maandag 21 november 06.00 uur is afgesloten.

*Mocht het werk door weersomstandigheden niet kunnen worden uitgevoerd, dan schuift het werk op naar het reserveweekend van 24 t/m 28 november.

Plek waar de werkzaamheden plaatsvinden
In het rood omcirkelde deel: de splitsing Ankie Verbeek-Ohrlaan - Hazelaarweg waar we de rotonde bouwen

Omleidingen

Doorgaand autoverkeer rijdt om via de Grindweg, Bergweg-Zuid en N209 en vv. Fietsers rijden via de Lage Limiet en de Wildersekade. Bezoekers voor de sportverenigingen worden omgeleid via de Hoge Limiet, verlaten van de sportverenigingen kan via de Hazelaarweg – rotonde N209/Zestienhovenweg.

Werkzaamheden

Van donderdag 17 t/m maandag 21 november wordt er dag en nacht gewerkt. Met name het frezen van asfalt kan op sommige momenten hoorbaar zijn in de directe omgeving. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november brengen we funderingspalen aan voor de geluidsschermen langs de Ankie Verbeek-Ohrlaan. Dat gebeurt overdag en kan hoorbaar zijn in de directe omgeving.

Cookie-instellingen