Digitale reactie op zienswijze

13-09-2016 1355 keer bekeken

Belanghebbenden die in 2015 digitaal een zienswijze hebben ingediend op het Ontwerptracébesluit A16 Rotterdam, hebben ook digitaal een reactie gehad. Die reactie kan tussen uw spammails zijn terechtgekomen. Even controleren!

In augustus en september 2015 heeft het OntwerptracĂ©besluit A16 Rotterdam zes weken ter visie gelegen. Belanghebbenden konden formeel reageren met een zienswijze. Een aantal mensen deed dit schriftelijk, een aantal mondeling tijdens een van de informatiebijeenkomsten en een klein aantal diende digitaal de zienswijze in. Die laatste groep heeft ook digitaal een antwoord gehad met onder meer een referentienummer. Behoort u tot de groep mensen die digitaal een zienswijze heeft ingediend, maar heeft u geen reactie ontvangen? Check dan uw spammail, de reactie met referentienummer staat waarschijnlijk daartussen. Zo niet, stuur dan een email naar A16Rotterdam@rws.nl.  

Nota van Antwoord

In de Nota van Antwoord OntwerptracĂ©besluit A16 Rotterdam staan alle zienswijzen en de reacties daarop. De Nota van Antwoord is te lezen via Platformparticipatie.nl        

Cookie-instellingen