Ga mee op foto-excursie in Polder Schieveen

09-10-2017 1833 keer bekeken

Is fotograferen een hobby van u? En woont u in Rotterdam of Lansingerland? Ga dan op zaterdag 28 oktober 2017 vanaf 7.30 uur mee op foto-excursie in Polder Schieveen.

Een foto maken kan iedereen, maar fotografie is een vak apart. Professioneel fotograaf Sjaak Boot neemt u als amateurfotograaf mee de Rotterdamse polder in, daar waar vanaf 2019 Rijksweg A16 Rotterdam wordt aangelegd. Hij laat u vlak na zonsopgang zijn favoriete plekken zien en geeft tips en trucs over hoe u uw landschaps- en natuurfoto’s op een hoger niveau tilt.

Datum: 28 oktober 2017                                                                                                                        
Startpunt: Belevenisboerderij Schieveen, Oude Bovendijk 220, Rotterdam                                                           
Tijd: 7.30 uur - 11.00 uur                                                                                                                                                
Voor wie: inwoners van Rotterdam en Lansingerland vanaf 12 jaar
Deelnemers: maximaal 15

De excursie is gratis. Wij vragen u wel uw eigen fotoapparatuur mee te nemen.

Meld u aan!

Gaat u graag mee op de foto-excursie? Meld u dan uiterlijk maandag 23 oktober 2017 aan via email a16rotterdam@sabelcommunicatie.nl.  Vermeld uw naam, leeftijd, emailadres, woonplaats en telefoonnummer en zet in de onderwerpregel ‘Aanmelding foto-excursie A16 Rotterdam’. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Zit de excursie vol? Dan plaatsen wij u op de reservelijst.

Samen gebied vastleggen

Deze foto-excursie is een initiatief van het project Rijksweg A16 Rotterdam van Rijkswaterstaat. De excursie op 28 oktober is de eerste in een reeks foto-excursies in de komende jaren. De aanleg van de A16 Rotterdam vindt dan plaatst en wordt voorbereid. Met de foto’s leggen Rijkswaterstaat, Sjaak Boot en de amateurfotografen samen de veelzijdige noordoostrand van Rotterdam vast waar de A16 Rotterdam straks komt te liggen. Van het Terbregseplein tot en met de aansluiting met de A13. Door te fotograferen registreren we in de komende jaren alle veranderingen die op stapel staan. Op die manier ontstaat een mooi fotodocument voor nu en later. 

Fotograaf Sjaak Boot

Rijkwaterstaat heeft Sjaak Boot gevraagd de foto-excursies te begeleiden. Sjaak Boot is een Rotterdamse fotograaf die vaak voor dag en dauw de Schieveense Polder intrekt om te fotograferen. Hij werkt in opdracht van onder meer landelijke dagbladen, omroepen en internationale ngo’s. Zoals Sjaak het zelf omschrijft moeten zijn beelden vooral echt zijn, wat soms neerkomt op een rauwe werkelijkheid. Kijk op www.sjaakboot.nl voor een indruk van zijn werk.

Cookie-instellingen