Bergse Linker Rottekade & de Rotte

Stremming Bergse Linker Rottekade 9 januari t/m 24 maart 2023

De Bergse Linker Rottekade is gestremd ter hoogte van het Lage Bergse Bos vanaf 9 januari t/m 24 maart 2023. Fietsers worden omgeleid via de overzijde van de Rotte (Irenebrug, Rottebandreef, Varenbrug) en komen daar weer uit op de Bergse Linker Rottekade.

De stremming is nodig om het deel van de Rottemerentunnel onder de Bergse Linker Rottekade te kunnen bouwen. Zodra de tunnel onder de Bergse Linker Rottekade klaar is, gaan we starten met het afbranden van de damwanden. Vervolgens vullen we de grond op het tunneldak aan waarna we de Bergse Linker Rottekade kunnen asfalteren. Vanaf vrijdag 24 maart 2023 einde dag wordt de Bergse Linker Rottekade weer opengesteld, en rijdt het (fiets)verkeer over het nieuwe tunneldak heen.

Bekijk onderstaand kaartje met daarop de omleidingsroute:

Kaartje omleidingsroute Bergse Linker Rottekade
Op bovenstaand kaartje zie je de omleidingsroute voor fietsers, zij worden omgeleid via de overzijde van de Rotte. Vanaf de Irenebrug via de Rottebandreef en Varenbrug om zo weer uit te komen op de Bergse Linker Rottekade.

 

Stremming Rotte 9 januari t/m 3 februari 2023

De Rotte is van 9 januari tot en met 3 februari 2023 gestremd. De stremming is ter hoogte van het Lage Bergse Bos, tussen de Prinses Irenebrug en de Varenbrug.

De stremming is nodig voor de bouw van het tweede deel van de tunnel onder de Rotte. In deze periode brengen we damwanden aan, vanuit veiligheidsoogpunt is het niet mogelijk van de vaarweg gebruik te maken.

Volgens de huidige planning kan de vaarweg op vrijdag 3 februari om 16.00 uur weer worden opengesteld.

Cookie-instellingen